• resources_header.jpg

تردیدی نیست که در دنیای بیکران و در دوران پر رقابت امروز، در تمامی عرصه های پرتلاطم کاری نیاز به تغییر و تحول نمود پیدا کرده و به صورت محسوسی قابل رویت است. مقوله مهم مدیریت نیز از این قاعده مستثنی نیست و بایستی در عرصه پر رقابت جهانی، ما به صورت سازمانی تحول پذیر شکل بگیریم. یعنی به منظور سکان داری کشتی مدیریت، با تلفیق اهداف همه جانبه سازمان موج آفرینی کرده و پاسخگوی شایسته و لایق در برابر این دگرگونی های پرشتاب گیتی باشیم.

آنچه که مد نظر است تغییر سیستم است به طوري که کارکرد آن بهتر شود و جهت این امر نیاز به تغییر برنامه ریزي شده می باشیم.

تحول اداری
سازمان ها با اهداف متعالی بوجود می آیند و با گذشت زمان و بزرگ شدن و پیچیده شدن فرآیندها، از اهداف عالی خویش دور می شوند یا سرعت نیل به اهداف آنها کم می شود. بنابراین نیاز به بازنگري رفتار سازمان بصورت مستمر و با برنامه ریزي مدون ضروري به نظر می آید، این فرایند را تحول سازمانی می نامند. تحول سازمان فرآیندي برنامه ریزي شده و اصولی (نظام مند) است که با بهره گیري از ارزش ها و اصول علم رفتاري کاربردي در سازمان ها، در پی افزایش اثر بخشی فردي و سازمانی است.
آنچه که مد نظر است تغییر سیستم است به طوري که کارکرد آن بهتر شود و جهت این امر نیاز به تغییر برنامه ریزي شده می باشیم.
هدف از تحول در سازمان :
تغییر برنامه ریزي شده مستلزم آگاهی هاي کلی، کار و فعالیت سخت و مجدانه در طی زمان، دارا بودن رویکردي اصولی و هدف مدار و دانش نافذ در مورد پویایی هاي سازمانی و چگونگی تغییر آنهاست. برنامه هاي تحول سازمان دو هدف عمده دارند:

  • بهبود کار کرد افراد،گروهها و سازمان 

  • انتقال روش و مهارت هاي ضروري که اعضاي سازمان را قادر خواهد ساخت پیوسته کار خود را بر اساس آنها بهبود دهند

تحول سازمانی به مسایل و مشکلات افراد مشغول به کار در سازمان توجه زیادي دارد و مشارکت گسترده اعضاء و مدیران سازمان الزامی است که براي تحقق این عمل نیاز به آموزش و ایجاد توانمندي و آگاهی براي اعضاء و بخصوص مدیران می باشد. تحول سازمانی فرآیندي است که توجه خود را به فرهنگ، فرآیندها و ساختار مورد استفاده یک سیستم جامع معطوف می دارد.


6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0